Simpel HR.
Het moeilijkste wat er is.

Ontstaan vanuit ondernemerschap, ontwikkeld door HR professionals: vanuit onze achtergrond en jarenlange ervaring in HR-advies, personeelszaken en salarisadministratie hebben we geleerd dat klanten keer op keer tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. Want HR - hoe cruciaal ook – is vaak iets dat je erbij doet. Terwijl mensen het verschil maken. Maar het kon toch niet moeilijk zijn om voor mkb-ondernemers professioneel HR te regelen?

Dat dachten wij ook en dus zijn we in 2012 begonnen. Inmiddels is Negentigtien een unieke en complete HR-dienstverlener. Met speciale liefde voor het mkb, maar inmiddels ook een beetje voor anderen. 

En goed te weten, Negentigtien staat voor de verhouding (90% - 10%) waarin je bezig wilt zijn met de dingen waar je in gelooft, energie van krijgt en succesvol mee bent. Te vaak zien wij ondernemers die 90% van hun tijd spenderen aan de verkeerde 10%: gedoe met personeel. Wij helpen je om die verhouding goed te krijgen.

Stay updated
mensen
maken het verschil

Jouw HR-team met alle HR-rollen erin.

Wij maken HR simpel en professioneel. Vaak heb je meer dan één HR-professional nodig. Want het werk is de ene keer strategisch en dan weer heel uitvoerend. Dat vind je niet in één persoon. Daarom bestaat Negentigtien. Met alle HR rollen die je nodig hebt, op maat voor jouw organisatie.

 

HR business partner

Een HR business partner denkt mee over de toekomst van jouw organisatie. Het is een stevige gesprekspartner op directieniveau die de HR-tools ontwikkelt waarmee je jouw strategische doelstellingen realiseert.

HR-manager

Een HR-manager is een echte regelaar. Die alles wat met je personeel en organisatie te maken heeft voor je regelt. Het is de teamleider van jouw HR team, een ervaren HR-adviseur met een inhoudelijke en een coördinerende rol.

HR-medewerker

Onze HR-medewerkers leveren een dijk van een PZ-infrastructuur. Deze administratieve experts structureren je personele processen, en verzorgen je personeelsadministratie alsof het de onze is.

HR specialist

Ons vak kent veel deelgebieden. Zo zijn er specialisten voor recruitment, arbeidsrecht, pensioenen, verzuim, functiewaardering, coaching, etc. Wat het onderwerp ook is, wij zorgen voor de juiste specialist bij jouw vraag. 

Onze diensten

Experts die denken als ondernemers

Negentigtien is je professionele HR-team. Van de directiekamer tot op de vloer. Wij denken mee als ondernemer en ondersteunen als collega. Voor elk HR-onderwerp hebben wij jouw expert in huis.