Wij zijn jouw
professionele HR team

Je wilt een professioneel HR beleid, maar de onderwerpen zijn nogal divers. Geen HR-professional kan alles. Gelukkig hoeft dat ook niet. Want Negentigtien is je professionele HR-team.

Wij denken mee als ondernemer en ondersteunen als collega. Voor elk HR-onderwerp hebben wij jouw expert in huis. 

 

 

Contact
mensen
maken het verschil

HR flexibel uitbesteden

Negentigtien is je eigen HR-afdeling. We hebben alles in huis. En zijn flexibel inzetbaar. Op locatie of als partner op afstand. 

 

HR-advies

Alles wat we doen is erop gericht om medewerkers autonoom en professioneel te laten samenwerken aan een heldere toekomst met perspectief voor iedereen.

We luisteren eerst goed naar je. Wat drijft je en waarom is jouw organisatie er? Waar wil je heen, hoe wil je daar komen? We schetsen met elkaar het toekomstplaatje en ontwerpen de organisatie die je wilt. Dat vraagt meer dan een paar vakjes, lijntjes of formulieren. Want mensen maken het verschil, maar niet vanzelf.

 

Personeelszaken

Je personeel- en salarisadministratie zijn eigenlijk simpel. Maar dat simpel regelen is in de praktijk toch best complex. Er zijn veel details, wisselende taken, diverse verplichtingen en contacten met jan en alleman. Iedereen wil hetzelfde weten, maar nét op een andere manier of op een ander moment. Het kost allemaal tijd en een foutje is zo gemaakt. 

Daarom wij hebben alles voor je gebundeld: zo heb je met één partner alles goed geregeld.

 

Vitaliteit

HR gaat klassiek gezien al decennia over presteren. Inmiddels weten we dat mensen beter presteren als het goed met ze gaat. Niet alleen op werkgebied, maar ook privé. Er zijn veel elementen die maken of het goed met iemand gaat. Bijvoorbeeld leuk werk, gezonde financiën, kwaliteit van leven en goed contact met anderen. Bovendien heb je als werkgever de wettelijke plicht om goed voor je mensen te zorgen.

Wij helpen om je dat te doen. Met de juiste tactiek en aandacht zorgen we voor vitale mensen. 

 

Dit deden we voor De Baaij

Thijs de Baaij werkte als tiener als zaterdaghulp bij autobedrijf Bosch Car Service Van Gool. Op zijn 26e neemt hij het bedrijf over en runt het als een restaurant: hartelijk, servicegericht en gastvrij. Met een -voor de branche- uitzonderlijk oog voor de mens en de klant. Maar na een aantal jaar merkt Thijs dat hij niet echt verder komt. Hij staat voor zijn gevoel zelf de vooruitgang van zijn bedrijf in de weg. We gaan aan de slag. 

Lees meer

 

Eén aanspreekpunt

Je hebt niet altijd strategisch advies nodig. Sterker nog, vaker heb je hulp en continuïteit nodig in uiteenlopende HR activiteiten. Wat je vraag ook is, we hebben de expert in huis.