Wij zijn jouw
professionele HR team

Je wilt een professioneel HR beleid, maar de onderwerpen zijn nogal divers. Geen HR-professional kan alles. Gelukkig hoeft dat ook niet. Want Negentigtien is je professionele HR-team.

Wij denken mee als ondernemer en ondersteunen als collega. Voor elk HR-onderwerp hebben wij jouw expert in huis. 

 

 

Contact
mensen
maken het verschil

HR flexibel uitbesteden

Negentigtien is je eigen HR-afdeling. We hebben alles in huis. En zijn flexibel inzetbaar. Op locatie of als partner op afstand. 

 

HR-advies

Alles wat we doen is erop gericht om medewerkers autonoom en professioneel te laten samenwerken aan een heldere toekomst met perspectief voor iedereen.

We luisteren eerst goed naar je. Wat drijft je en waarom is jouw organisatie er? Waar wil je heen, hoe wil je daar komen? We schetsen met elkaar het toekomstplaatje en ontwerpen de organisatie die je wilt. Dat vraagt meer dan een paar vakjes, lijntjes of formulieren. Want mensen maken het verschil, maar niet vanzelf.

 

Personeelszaken

Je personeel- en salarisadministratie zijn eigenlijk simpel. Maar dat simpel regelen is in de praktijk toch best complex. Er zijn veel details, wisselende taken, diverse verplichtingen en contacten met jan en alleman. Iedereen wil hetzelfde weten, maar nét op een andere manier of op een ander moment. Het kost allemaal tijd en een foutje is zo gemaakt. 

Daarom wij hebben alles voor je gebundeld: zo heb je met één partner alles goed geregeld.

 

Resources

Mensen maken het verschil, maar ze ontwikkelen en willen verder. Een prachtige eigenschap. Als personeel komt of gaat zorgt dat voor uitdagingen. Waar haal je een vervanger vandaan? Tijdelijk of permanent? Je hebt niet zomaar ineens de juiste persoon op de juiste plek. En net als je het denkt het voor elkaar te hebben, gebeurt er iets anders. 

Wij helpen om je bezetting op peil te krijgen én te houden. Met de juiste ondersteunende tools om een goede beslissing te nemen.

 

Dit deden we voor De Baaij

Thijs de Baaij werkte als tiener als zaterdaghulp bij autobedrijf Bosch Car Service Van Gool. Op zijn 26e neemt hij het bedrijf over en runt het als een restaurant: hartelijk, servicegericht en gastvrij. Met een -voor de branche- uitzonderlijk oog voor de mens en de klant. Maar na een aantal jaar merkt Thijs dat hij niet echt verder komt. Hij staat voor zijn gevoel zelf de vooruitgang van zijn bedrijf in de weg. We gaan aan de slag. 

Lees meer

 

Eén aanspreekpunt

Je hebt niet altijd strategisch advies nodig. Sterker nog, vaker heb je hulp en continuïteit nodig in uiteenlopende HR activiteiten. Wat je vraag ook is, we hebben de expert in huis.