Recruitment

Recruitment is het proces van het werven en selecteren van nieuw personeel. Waar dan ook en hoe dan ook. Dat gaat verder voor ons verder dan alleen het toesturen van een paar CV's. Recruitment is de kunst van het flirten en het toeslaan op het juiste moment.

Met Negentigtien als partner voor werving en selectie kan je het proces en de kosten beheersbaar houden. Wij doen wat je van ons nodig hebt. Wat je zelf wilt doen, dat doe je zelf. Wij helpen bij het gehele proces of alleen bij de onderdelen die net even dat extra beetje aandacht en tijd vragen.

Alles wat wij doen is voor en van jou. Het blijft ook van jou. Jij bouwt een kandidatenbestand op. We maken reclame uit jouw naam. De wervingsprofielen die we schrijven zijn voor jou. Net als de prettige samenwerking met dat specialistische bureau. Omdat we dingen samen doen, heb je meteen ook 'training on the job'. Je leert van ons en kan het daarna zelf (als je dat wilt).

Wanneer we met jouw kandidaten in gesprek gaan, dan is het grote voordeel is dat wij andere vragen stellen dan jullie dat zelf zouden doen. Wij hoeven bovendien geen collega te worden en kunnen dus extra kritisch zijn. We vragen stevig door. Dit laatste is vaak de kunst. Je mag er bij komen zitten en dan hoor je wat wij vragen en wat de antwoorden daarop zijn. Geen ruis, geen fata morgana's. Samen komen we zo tot de allerbeste keuze.